onsdag 25 mars 2020

Det är onsdag, trots allt

Hej på er och trevlig onsdag! Sen senast har vi spenderat några dagar hemhemma. Förra veckans torsdag och fredag distansstuderade vi först med mina syskon och sen med Antons syster. Under de dagarna och fortsättningsvis under helgen blev det också mycket utevistelse. Promenader, en löptur, ett par skogsutflykter och lite fotboll på gårdsplanen. Är väldigt tacksam över att vi trots allt får vistas ute i naturen - det hjälper väldigt mycket i dessa karantäntider!

I söndags kom vi tillbaka till Vasa och här rullar vardagen på. Vi har storhandlat för att undvika onödiga butiksbesök under veckan, studerat, tvättat kläder, tränat och varit på promenad. Igår kväll bakade vi brownies och de blev faktiskt riktigt lyckade. Vi prövade också att starta upp en surdeg i hopp om att baka bröd av den till helgen. Spännande att se om/hur det går.

Planen för idag är att storstäda lägenheten. Att ha rent runtomkring sig underlättar också då vi nu mest är hemma. Jag ska även delta i ett graduseminarium på distans och så blir det hemmaträning ikväll. Hoppas att just du mår bra och att du har en fin dag framför dig! ♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar