torsdag 18 juni 2020

Bröllop på slottet

Förra helgen spenderade vi i Åbo. Vi körde ner efter att Anton slutat jobbet på fredag och stannade där framtill söndagen. På fredagskvällen hann vi inte med så mycket annat än en promenad i närskogen och inköp av kvällsmål. Vi övernattade en bit utanför centrum i Antons kompis lägenhet.


På lördag var det dags för bröllopsförberedelser genast från morgonen. Lite utforskande av området och en brunch hann vi också med, innan det var dags för vigsel klockan 15. Bröllopet ägde rum på Åbo slott och det var nog en oerhört vacker festplats. Festplatsen matchade både brudparet och stämningen, om vi säger så!


På söndagsmorgonen blev det frukost-picknick i en närliggande park och vi njöt en god stund av solen och det varma vädret. Efter att vi sedan packat och städat upp efter oss i lägenheten körde vi in till centrum för att träffa en del av gänget där. Vi pratade ikapp, promenerade längs ån och åt frozen youghurt. Så trevligt!


Jag och Anton började köra hemåt vid 16-tiden och hann med en del fina stopp längs vägen. Sommar-roadtrips är nog något av det bästa!


Tack ännu, Sofia och Antti, för att vi fick dela er stora dag! ♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar