lördag 19 januari 2019

Gårdagens utflykt

(Skulle ha publicerats igår, men Blogger vägrade samarbeta.)

Hej på er! Vårt kärleksuppdrag för denna vecka var att åka iväg på en spontan road trip. Den blev kanske inte världens spontanaste, inte heller längsta - men ändå en mycket mysig kvalitetstid. På en torsdag eftermiddag, dessutom. Jag fixade skolarbeten vid ÅA från morgonen, åt lunch där och kom hem vid 13-tiden. Vi klädde på oss ordentligt, packade en väska med kaffe och mellanmål och körde ut till Björköby. Vi har besökt stället två gånger på sommaren - och verkligen gillat det - så det var värt ett besök nu på vintern också. Vi gick längs en snötäckt vandringsled och en bit på isen och avslutade sen med picknick i bilen. Ibland behövs det inte mer än så!

Min fredag startade med grötfrukost och städning av lägenheten. Vid 10 mötte jag upp Elsa, Mirjam och Ida för att träna och sedan luncha tillsammans. Vi körde body pump + body balance, vilket var en riktigt bra kombination. Lunchen och sällskapet satte också en guldkant på det hela.

I skrivande stund sitter jag och Anton i bilen påväg hemhemåt. Vi ska spendera helgen där, så det kommer bli trevligt! Ha en riktigt skön helg ni också!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar