lördag 27 oktober 2018

Saturday morning

God morgon! Är uppe med tuppen eftersom jag somnade rätt tidigt igår. Var visst aningen fredagstrött... Igår vikarierade jag en speciallärare från 8 till 13. Dagen fortsatte sen i ganska avslappnade tecken. Ett varv via skolan för att printa ut några formulär, en promenad in till centrum för att handla mat till helgen, lite fredagsstädning här hemma, glass till efterrätt och ett par serieavsnitt.

I torsdags hade vi Henna och Sander på besök - lika kul som alltid! Roligt att se hur också en liten lägenhet kan bli till en spännande lekplats för ett barn. Sedan var det ju inte heller så dumt att vi hittade en större lekpark i vårt kvarter.

Nu på förmiddagen så ska jag gå till gymmet och sedan borde vi verkligen åka på lampjakt. Vi har fortfarande ganska minimalt med belysning hemma och använder därför levande ljus som aldrig förr. En större taklampa till vardagsrummet och eventuellt en golvlampa också, står högst på listan. Så mycket annat har vi inte inplanerat i dag, men ser framemot en fin lördag. Ha det så bra ni med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar