torsdag 19 juli 2018

Nu regnar det bilder

Hej på er! Hoppas ni har det bra i värmen och njuter i den mån ni tål/hinner. Här kommer äntligen inlägget med en hel massa bilder. Ska försöka mitt yttersta till att hålla texten kort, så får se hur det lyckas i dag. 

Förra tisdagen blev jag överraskad med en möhippa. Jag säger det igen; mina vänner är guldvärda.

Efter att ha blivit överraskad vid frisören och fått åka hem för att packa en väska med nödvändigheter, bar det av in till stan. Där hade vi picknick i Runebergsparken - så mysigt. Jag hade också tidigare fått ett korsord att lösa och därmed en ledtråd om att jag hade uppdrag att invänta. 
Jag skulle bland annat klättra i träd, göra dance moves på Skolparksscenen, krama en trafikskylt och fria åt en staty - allt detta skulle dokumenteras med en engångskamera. 

Efter uppdragen blev det volleyboll vid Svanen. Förutsättningarna för detta var verkligen perfekta och vi hade så roligt. Bilderna därifrån har jag tyvärr inte ännu. (Och på tal om det så är ingen av dessa bilder fotade av mig, så alla creds går till mina vänner).
Nu kommer bilderna lite i blandad ordning, men efter volleybollen åkte vi mot Larsmo och Elins. Där hade vi en sjukt rolig femkamp.
Vi åt hemlagade hamburgare, verkligen så goda!
Hur fint hade de inte gjort det?!
Till efterrätt åt vi glass med olika tillbehör, frukter och snacks.
Jag fick också så fina presenter, bland annat denna blombukett. De hade dessutom hyrt en badtunna som vi avslutade kvällen/påbörjade natten i. Så skönt efter en helt perfekt kväll! ♡♡♡
Dagen efter möhippan så lunchade jag, Pernilla och Pamela vid Rosenlunds prästgård. Rekommenderas!
Jag har också kollat fotboll så länge det varade (,här i mörkret efter kvällsskiftet).
Förra helgen var jag ledig och då var jag och Anton bland annat på cafédejt. Lördagen spenderade vi i Haparanda, shopping och främst Ikea stod på schemat. Då vi kom hem åkte vi ännu på ett kvällsdopp för att svalka av oss efter dagen.
Söndagen blev en stranddag - en otroligt härlig sådan.
En dag man kommer minnas sedan i höstmörkret! ♡
I går blev det också kvällsdopp och strandhäng, denna gång vid Fäboda med tjejerna ovan.
Magiskt fint! Vi satt på stranden till kanske 23 och frös inte trots att vi bara hade bikini och handdukar runt oss. Det ni, då är sommaren som bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar