lördag 14 mars 2015

Åboresan

Sådär ja, pigg och glad efter att ha sovit över 9 timmar i natt. Om ni vill veta hur vi hade det i Åbo kan ni fortsätta läsa, för here we go. xD Vi startade från skolan efter 11 och var framme i Åbo runt 18-tiden. Bussresan var helt okej, tog lite länge, men med bra sällskap funkar det mesta. 

Då vi kom fram till Åbo checkade vi in på hotellet, fräschade upp oss lite och for sen genast ut på stan. Vi bokstavligen sprang mellan affärerna, under den lilla stund de var öppna. Då vi var klara och även extremt hungriga for vi på mat till Dennis pizzeria. Gott var det, men nästan löjligt stora pizzor, haha! :O

                                 
                                                                
                                  
Min telefon hade slått av, lånar därför Sofies och Catis snapbilder.

Då vi ätit klart, (läs: ätit det vi orkade) gick vi ännu en stund på stan, köpte glass och styrde sen tillbaka mot hotellet. Där hade vi riktigt kul, var uppe liite för länge också, men det är ett annat kapitel. 

                                      

Nästa morgon fick vi hotellfrukost, så sjukt god start på dagen. Sen bar det av mot Åbo Akademi för studiebesök. Vi var på flera föreläsningar om de olika utbildningarna man kan välja, det var faktiskt intressant. Då UNI-YH dagen var avklarad, var vi ännu på rundtur i det vårfina Åbo, innan vi styrde norrut igen. 

                                           
        
                                            
                                            
                                            
Bussresan hem var som vanligt så mycket roligare än ditresan. Vi som inte sov var ganska så taggade och ja, lite av ett under var det nog att någon ens kunde sova - så mycket ljud som vi hade, haha. Nåväl, sjukt roligt hade vi - tack bästa abi-16. Nu ska jag avsluta denna roman, hade! 

                     
                       
Lånar också denna bild, thanks! xD (tur då jag är med och kollar in i kameran, haha)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar